Tampilan produk

Laser laser papat ing siji iku pilihan sing cocog ing bidang Kosmetologi, perawatan medis lan operasi. Nggunakake kepala scanning cerdas sing aman, area perawatan bisa milih macem-macem grafis kanggo perawatan kulit, ngecet kulit, ngilangi tandha kandhutan, ngilangi melanin; kepala perawatan ginekologi stainless steel medis, ngencengi tempek, efek labia pemutihan luar biasa; 7 lengen pandhuan cahya gabungan, rotasi 360 °, digabungake karo kepala pemotong 100 mm kanggo operasi laser; Laser sing diimpor saka Amerika Serikat duwe daya stabil lan umur panjang.

  • imgabout
  • imgabout

Napa Pilih Kita

Didirikan ing 2014, Haidari Beauty Technology (Beijing) Co., Ltd minangka pabrikan profesional sing fokus ing panelitian lan ngasilake peralatan laser Medis lan Estetika lan mesin industri ing China.

Haidari Beauty uga nyedhiyakake layanan OEM lan ODM adhedhasar kekarepane klien.

Minangka Haidari Beauty minangka bagean saka bisnis sampeyan, sampeyan bisa menehi inspirasi lan kuatake klien kanggo nambah kaendahane lan ningkatake kualitas urip kanthi perawatan sing aman, bisa diprediksi lan efektif.

Warta Perusahaan

Perawatan Laser Fraksi Co2 vs. Resurfacing Laser Erbium Pecah

Fractional CO2 Laser Resurfacing Cara kerjane: Piranti karbon dioksida pecahan (CO2) nggunakake piranti laser inframerah sing dikirim liwat tabung sing diisi karbon dioksida kanggo nggawe luka mikrotermal ing jaringan target. Nalika cahya diserep kulit, jaringan diuap, ...

Apa Mesin Pelangsing Laser Diode 1060nm minangka Alternatif sing Luwih Apik Kanggo Lemak Kandhutan, Kandhungan Seneng Lan Lemak Awak liyane?

Yen sampeyan wis nyoba ngupayakake ngilangi lemak weteng sing wangkal, seneng gagang lan jinis awak liyane, mesthine sampeyan nggatekake akeh iklan televisi kanggo CoolSculpting. Iklan kasebut nyoroti kemampuan perawatan noninvasif iki kanggo nyingkirake lemak sing isih ana sawise diet lan olahraga ...