Produk

1060nm 4 Ngalahake Mesin Langsing Ngurangi Bentuk Badan Diode Laser

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

p5

Mesin pelangsing awak laser dioda 1060nm minangka perawatan laser lan non-invasif, sing bakal digunakake kanggo target lan nyuda utawa ngilangi sel lemak kanthi langsung. Bisa digunakake kanggo pria lan wanita uga kanggo macem-macem jinis awak. Siji prosedur mbutuhake rata-rata 25 menit lan bisa target sawetara wilayah sekaligus.
Sistem laser dioda 1060nm nggunakake teknologi hyperthermic kontur awak sing ora invasif, sing nggunakake laser 1060nm lan utamane target jaringan adipose kanggo nyuda lemak degil ing wilayah kasebut, kayata lengen lan weteng. Ora kaya cara ngilangi bobot tradisional. Laser dioda 1060m pancen teknologi ngilangi lemak kanggo nyuda jumlah sel lemak kanthi permanen.
Singkat, nyuda jumlah sel lemak, ora mung nggawe sel lemak luwih cilik!

p 4

 Wektu perawatan

  25mins

  Ngalahake

  4 pcs

  Nangani suhu sing adhem

  5-10 °

  Nangani sistem pendinginan

  Banyu + TEC (utawa kulkasan kompresor)

   Jinis laser

   laser diode

   Dawane gelombang

   1060nm

   Kapadhetan daya

   1,6W / cm2

  Durasi pulsa

   1-20s

  Area titik (safir)

   40mmx62mm

   Mode pulsa

   CW utawa QCW

   Durasi pulsa

    1-20s

    Daya output

      60W saben diode (total 240W)

   Sistem adhem

      Kulkas semikonduktor

   Wektu tundha

     1-20s

    Tegangan

     110V utawa 220V

Kaluwihan     
Laser kriogenik non-invasiif pembubaran lipid vitro.
Proses kasebut aman, kepenak lan ditoleransi kanthi becik.
Gunakake ing sisih loro pinggul, weteng, lengen ndhuwur, paha, lan area panyimpenan lemak liyane.
Bisa digunakake ing kabeh jinis kulit.
Siji sesi nyuda lemak nganti 24%.
Perawatan ing sak wilayah mung udakara 25 menit.
4 wilayah cilik bisa diproses kanthi bebarengan.
Iki efek kulit sing kuat.
Ora ngrusak jaringan dermal.
Tingkat kepuasan pasien sing wis diverifikasi klinis ngluwihi 90%.
Lamaran
Ilang bobot
Mbentuk awak;
Ngurangi lemak weteng;
Sisih bentuk lan langsing;
Celana jero lan nyuda lemak telu ing njaba


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita