Produk

Mesin Nyabut Rambut 808nm Laser Diode

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

1,100% tumpukan Laser sing diimpor Jerman
2, Crystal sapir nyata, konduksi pendinginan paling apik
3. Ukuran titik gedhe 12 * 20mm, kanthi metode perawatan "IN-Motion", kacepetan perawatan paling cepet
4. 808nm dawa gelombang telu. asil paling apik achevinq kanggo kabeh jinis rambut lan kabeh jinis kulit

p1

Dteknologi ngilangi rambut laser iode adhedhasar dinamika cahya lan panas sing bisa dipilih. Laser ngliwati permukaan kulit nganti tekan oyot folikel rambut. Cahya bisa diserap lan diowahi dadi jaringan folikel rambut sing rusak dadi panas, dadi regenerasi rambut rontog tanpa jaringan ing cedhake. Teknologi paling aman lan efektif kanggo nyopot rambut saiki.

Kauntungan Mesin Diode Rambut Laser Diode

1. Cepet
Ukuran titik amba 10 * 20mm lan tingkat pengulangan 10 HZ, lan mode cerdas "IN-Motion" kanggo nyepetake kacepetan perawatan nganti 10shot per detik, sing bakal ngirit wektu luwih akeh kanggo nindakake perawatan.
2. Efektif
a. Pasokan listrik sing kuat 2000W, nggawe output tenaga sing stabil
b. Jerman ngimpor Laser Stacks, 10 lapisan lan output 800W. (Saben tembakan, energi stabil)
3. Aman lan ora krasa lara
Kita nggunakake sistem pendingin TEC kanggo tank banyu lan TEC kanggo sapir ing tangan, dadi sampeyan bisa kerja bareng 24 jam, sistem pendingin TEC kanggo kerajinan tangan Sapphire 0-5 ° C, sing ndadekake perawatan tetep nyaman.
4. Gampang dioperasikake antarmuka
Desain mode cerdas otomatis kanggo pangguna, Kita nggawe prabédan kanggo macem-macem bagian awak, jinis lan jinis kulit, sanajan kanggo pangguna anyar, bisa nggunakake mesin kanthi gampang.

Jinis laser

 Laser diode 808nm

Model no.

 HR808

Daya output

2500w

Dawane gelombang

 808nm

Tampilan

10,4 "24 layar LCD tutul warna

Ukuran titik

 13x13mm2

Jarak titik

  0.1-2.6mm (luwes)

Jembar pulsa

 10-1400ms bisa diatur

Energi

 1-120J / cm2 bisa diatur

Frekuensi

 0,5-10Hz

Adhem

 Pendinginan listrik termal + pendinginan banyu + Pendingin udara + pendinginan kontak safir kanggo kepala laser

Ukuran mesin

 52x45x110cm

Paket

 Kasus aluminium

 Tegangan

 AC 220V / 50Hz utawa AC 110V / 60Hz


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita