Babagan Kita

Babagan Kita

Sugeng Hubungi Kita!

Didirikan ing 2014, Haidari Beauty Technology (Beijing) Co., Ltd minangka pabrikan profesional sing fokus ing panelitian lan ngasilake peralatan laser Medis lan Estetika lan mesin industri ing China.

Haidari Beauty utamane nyedhiyakake laser pecahan CO2 (perawatan bawok lan katup, reminding kulit, peremajaan kulit), laser Picosecond, laser Erbium (1550nm, 2940nm), mesin pelangsing laser, mesin laser nyopot rambut 808nm, mesin marking, lsp.

Haidari Beauty uga nyedhiyakake layanan OEM lan ODM adhedhasar kekarepane klien.

Minangka Haidari Beauty minangka bagean saka bisnis sampeyan, sampeyan bisa menehi inspirasi lan kuatake klien kanggo nambah kaendahane lan ningkatake kualitas urip kanthi perawatan sing aman, bisa diprediksi lan efektif.

Wiwit didegake, perusahaan wis ngetrapake papat prinsip "kualitas dhisik", "pelanggan dhisik", "layanan dhisik" lan "reputasi luwih dhisik". Kita ngarepake ngarsane lan kerja sama, lan supaya bisa ngupayakake laser kanggo industri nasional China.

Perusahaan kasebut duwe klompok riset profesional lan pengembangan profesional mesin elektronik, optik lan presisi, kanthi instrumen pangukuran tingkat lanjut internasional, ningkatake proses produksi sing efisien lan sistem manajemen mutu sing ketat, supaya bisa njamin kualitas produk.

Tim teknis sing kuwat

Kita duwe tim teknis sing kuat ing industri, puluhan taun pengalaman profesional, level desain sing apik, nggawe kecerdasan efisiensi berkualitas tinggi.

Kualitas apik banget

Perusahaan khusus nggawe peralatan kinerja tinggi, kekuatan teknis sing kuat, kemampuan pangembangan sing kuat, layanan teknis sing apik

Teknologi

Kita tetep kuwalitas ing produk lan ngontrol proses pamrograman kanthi setya kanggo nggawe kabeh jinis.

Kaluwihan

Produk duwe kualitas apik lan kredit supaya bisa nyiyapake akeh kantor cabang lan distributor ing negara kasebut.

Layanan

Apa wis adol utawa sawise adol, kita bakal menehi layanan paling apik kanggo menehi katrangan lan nggunakake produk kanthi luwih cepet.