Ngilangi Rambut Laser Diode

  • Ipl Opt Laser Hair Removal Machine Permanent Hair Removal Beauty Equipment

    Ipl Opt Laser Laser Removal Machine Permanent Hair Removal Equipment

    Prinsip Perawatan Generasi cahya OPT sing anyar bisa tumindak ing epidermis kulit kanggo ngasilake fotolisis lan stimulasi biologis kanggo ngilangi kabeh bintik warna, filamen getih lan ngilangi rambut; gelombang elektromagnetik frekuensi dhuwur sing digawe kanthi frekuensi bakal ngasilake getaran kanthi cepet ing molekul banyu sel dermal (akeh molekul banyu, molekul polar lan ion sing diisi) liwat epidermis, lan ngasilake energi panas nganti 45-60 derajat liwat rotat kecepatan tinggi ...
  • 808nm Diode Laser Hair Removal Machine

    Mesin Nyabut Rambut 808nm Laser Diode

    1.100% Jerman Stack Laser 2 sing diimpor 2, Crystal sapir nyata, konduksi pendinginan paling apik 3. 12 * 20mm ukuran titik gedhe, kanthi metode perawatan "IN-Motion", kacepetan perawatan paling cepet 4. 808nm triple panjang gelombang. asil paling apik achevinq kanggo kabeh jinis rambut lan kabeh jinis kulit Teknologi ngilangi rambut laser diode adhedhasar dinamika cahya lan panas sing bisa dipilih. Laser ngliwati permukaan kulit nganti tekan oyot folikel rambut. Cahya bisa diserap lan diowahi dadi rusak panas ...