Laser Erbium

  • 1550 nm Er Erbium Glass Fractional laser/fiber laser for facial rejuvenation wrinkle removal machine

    Laser laser / serat pecah 1550 nm Er Erbium Kaca kanggo mesin penghapusan kerutan peremajaan wajah

    Teori pangobatan laser serat kaca erbium 1550nm Kulit manungsa wis longgar nganti 1mm saben taun wiwit umur 25. Yaiku, kulit umume bakal katon longgar udakara 3,5cm ing umur 60 taun. Kelonggaran ing sekitar organ mata sing berlubang lan cangkem katon awujud kisut. Remover kerut laser dot-matrix 1550nm yaiku kanggo nyenengake pori-pori alus ing kulit sing longgar kaya ngono (1cmX 1cm bisa nganti 784 poin aktivasi) liwat pori-pori sing apik kanggo mbentuk jaringan anyar ing kulit, ...
  • Erbium Glass Fractional Laser 1550nm Beauty Equipment Non-Ablative Wrinkles/Acne Scars Removal Face Lifting

    Laser Pecahan Kaca Erbium 1550nm Peralatan Kecantikan Non-Ablative Wrinkles / Bekas Kukul Cabut Ngangkat Wajah

    Teori pangobatan laser serat kaca erbium 1550nm Yaiku sistem laser kaca Erbium sing ora invasi kanthi dawane 1550nm. Dawane dawa 1550nm ditrapake pulsa termal menyang derma liwat epidermis, ing endi diserap banyu ing jaringan lan nyebabake suhu sing dhuwur ing njero jaringan. Jaringan kasebut digawe panas kanthi lembut, lan nyebabake indekomposisi sel, nalika permukaan kulit rusak. Energi termal sing kuat laser kanthi selektif ngrusak ...