Produk

Fractional Co2 Laser Vaginal Ngencengi Laser Medical Co2 Laser Mesin Cabut Kukul

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

p1 p 3

Kepala pindai cerdas, gampang dioperasikake lan ngirit wektu.
Kepala bedah utamane digunakake kanggo nglereni label kulit lan kuku sing ditanam, nevus senyawa lan nevus intradermal lsp.
Pangobatan ginekologi1, 360 ° lan 90 °, laser awak vertebra Plated Gold nduweni reflektivitas sing luwih dhuwur lan efek terapeutik sing luwih apik.
Kepala ginekologi2, perawatan labia vulva, pemutihan Labia pemutihan Melanin.
p4
Colokan penerbangan ing njaba nggunakake paduan logam bermutu, 24 pin solder galvanis emas ing njero. Nggawe tautan luwih dipercaya lan tenan, kontak luwih stabil. Stabilitas lan kualitas mesin wis apik banget. Nambah tutup tahan debu kanggo entuk fungsi tahan debu lan antifouling. Munculé elegan lan macem-macem warna bisa dipilih (keperakan putih, abang lan biru).
p 5
Pemancar laser: Laser sing diimpor saka USA, Daya output luwih saka 40W, Umure layanan: 2000 jam.
Braket sing anyar bisa surem tanpa ngilangi mesin kasebut
7 lengen artikulasi bersama, 360 • operasi kanthi bebas, nyuda kerugian energi
Lamaran
(1) Kulit gawe anyar, kulit malih
(2) ngilangi kisut cahya
(3) ngilangi tandha regangan
(4) ngilangi catu kulit
(5) ngilangi bintik-bintik, titik srengenge, titik umur lsp
(6) ngilangi kukul
(7) ngencengi pori-pori kulit
(8) mol entheng
(9) Mbuwang tahi, kutil, jagung
(10) ngencengi bawok
(11) Labia whitening Melanin ngilangi.
Prinsip Kerja
Laser pecahan minangka kemajuan revolusioner adhedhasar teori fototermolisis fraksional lan nuduhake kaluwihan unik sajrone wektu cendhak. Rangkaian balok cilik sing diprodhuksi dening laser pecahan ditrapake ing kulit, sawise iku, wujud pirang-pirang struktur silinder 3-D zona kerusakan termal cilik, diarani area perawatan mikro (zona perawatan mikroskopis, MTZ) kanthi diameter 50 ~ 150 mikron, jerone jero minangka 500 nganti 500 mikron. Beda karo karusakan termal lamellar sing disebabake laser peelina tradisional, ing saben MTZ ana jaringan normal sing ora rusak sel cutin bisa cepet nyusup, nggawe MTZ cepet mari. tanpa dina, tanpa resiko perawatan peeling .. Mesin kasebut nggunakake teknologi laser CO2 lan teknologi kontrol sing tepat kanggo pemindaian galvanometer, nggunakake efek penetrasi panas laser CO2, kanthi pandhuan galvanometer pemindaian sing akurat, digawe nganggo kisi seragam kanthi diameter bolongan paling cilik 0,12mm , Kanthi efek energi lan panas laser, kulit kerut utawa organisasi bekas lara minangka penguapan sing disebar kanthi cepet lan dibentuk ing pusat zona pemanasan mikro ing bolongan invasi minimal. kanggo ngrangsang senyawa kulit jaringan kolagen anyar, banjur miwiti ndandani jaringan, nyusun ulang kolagen lsp.

Layar LCD   Layar tutul warna 10,4 inci
Dawane gelombang   10600nm
Daya output   40W
Sumber laser   Tabung RF
Mode output laser   Super pulsa, CW, pulsa siji, pulsa bola-bali
Mode kerja   Mode pecahan, normal, gynae, vulva
Mode mindhai   Pesenan, kelainan, salah panggolekan
Area mindhai   0,1 * 2,6mm-20 * 20mm
Jarak titik   0.1-2.6mm (luwes)
Durasi pulsa   0,1-10ms
Wangun mindhai   Garis, alun, persegi panjang, segi telu, heksagon, bunder lan oval
Sistem adhem   Pendinginan udara
Urip sumber Laser   7 lengen artikulasi bebarengan kanggo nindakake laser
Pasokan listrik   220V / 110V
Urip sumber Laser   20000 jam
Ukuran mesin   43 * 40 * 110cm tanpa lengen sing diartikulasikan
Standar paket   Kothak paduan aluminium
Bobot reged   68,6kg

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita