Laser Co2 Pecah

  • High Quality Portable Co2 Fractional Laser Vaginal Tightening Scar Mole  Skin Rejuvenation Machine

    Mesin Peremajaan Kulit Cacah Vaginal Portabel Co2 Berkualitas Tinggi

    Kepala pindai cerdas, gampang dioperasikake lan ngirit wektu. Kepala bedah utamane digunakake kanggo nglereni label kulit lan kuku sing ditanam, nevus senyawa lan nevus intradermal lsp. Kepala ginekologi1, perawatan 360 ° lan 90 °, laser awak vertebra Plated Gold nduweni reflektivitas sing luwih dhuwur lan efek terapeutik sing luwih apik. Kepala ginekologi2, perawatan labia vulva, pemutihan Labia pemutihan Melanin. Colokan penerbangan ing njaba nggunakake paduan logam bermutu, 24 pin solder galvanis emas ing njero. Nggawe link luwih dipercaya lan fi ...
  • Fractional Co2 Laser Vaginal Tightening Laser Medical Co2 Laser Acne Scar Removal Machine

    Fractional Co2 Laser Vaginal Ngencengi Laser Medical Co2 Laser Mesin Cabut Kukul

    Kepala pindai cerdas, gampang dioperasikake lan ngirit wektu. Kepala bedah utamane digunakake kanggo nglereni label kulit lan kuku sing ditanam, nevus senyawa lan nevus intradermal lsp. Kepala ginekologi1, perawatan 360 ° lan 90 °, laser awak vertebra Plated Gold nduweni reflektivitas sing luwih dhuwur lan efek terapeutik sing luwih apik. Kepala ginekologi2, perawatan labia vulva, pemutihan Labia pemutihan Melanin. Colokan penerbangan ing njaba nggunakake paduan logam bermutu, 24 pin solder galvanis emas ing njero. Nggawe link luwih dipercaya ...
  • Fractional Co2 Laser Machine With Glass Tube

    Mesin Laser Co2 Pecah Kanthi Tabung Kaca

    Kepala pindai cerdas, gampang dioperasikake lan ngirit wektu. Kepala bedah utamane digunakake kanggo nglereni label kulit lan kuku sing ditanam, nevus senyawa lan nevus intradermal lsp. Kepala ginekologi1, perawatan 360 ° lan 90 °, laser awak vertebra Plated Gold nduweni reflektivitas sing luwih dhuwur lan efek terapeutik sing luwih apik. Kepala ginekologi2, perawatan labia vulva, pemutihan Labia pemutihan Melanin. Colokan penerbangan ing njaba nggunakake paduan logam bermutu, 24 pin solder galvanis emas ing njero. Nggawe link luwih dipercaya lan fi ...
  • Fractional Co2 Laser Vaginal Tightening Machine

    Mesin Ngencengi Vaginal Laser pecahan

    Kepala pindai cerdas, fungsi tombol anyar, pencet tombol M kanggo ngalih grafis, penet dawa telung detik kanggo nyiapake, '+' bisa nambah ukuran gambar, lan '-' digunakake kanggo nyuda ukuran gambar. Trep kanggo para pelanggan bisa operate. Pemancar laser: Laser sing diimpor saka Amerika Serikat, Daya paling dhuwur bisa nganti 100W, Umur layanan: 2000 jam. Braket sing anyar bisa surem tanpa ngilangi mesin kasebut. 7 lengen artikulasi bersama, operasi 360freely, nyuda energi ...