Tabung Kaca Co2

  • Fractional Co2 Laser Machine With Glass Tube

    Mesin Laser Co2 Pecah Kanthi Tabung Kaca

    Kepala pindai cerdas, gampang dioperasikake lan ngirit wektu. Kepala bedah utamane digunakake kanggo nglereni label kulit lan kuku sing ditanam, nevus senyawa lan nevus intradermal lsp. Kepala ginekologi1, perawatan 360 ° lan 90 °, laser awak vertebra Plated Gold nduweni reflektivitas sing luwih dhuwur lan efek terapeutik sing luwih apik. Kepala ginekologi2, perawatan labia vulva, pemutihan Labia pemutihan Melanin. Colokan penerbangan ing njaba nggunakake paduan logam bermutu, 24 pin solder galvanis emas ing njero. Nggawe link luwih dipercaya lan fi ...