Produk

Mesin Peremajaan Kulit Cacah Vaginal Portabel Co2 Berkualitas Tinggi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

p3

Kepala pindai cerdas, gampang dioperasikake lan ngirit wektu.
Kepala bedah utamane digunakake kanggo nglereni label kulit lan kuku sing ditanam, nevus senyawa lan nevus intradermal lsp.
Pangobatan ginekologi1, 360 ° lan 90 °, laser awak vertebra Plated Gold nduweni reflektivitas sing luwih dhuwur lan efek terapeutik sing luwih apik.
Kepala ginekologi2, perawatan labia vulva, pemutihan Labia pemutihan Melanin.
 p4
Colokan penerbangan ing njaba nggunakake paduan logam bermutu, 24 pin solder galvanis emas ing njero. Nggawe tautan luwih dipercaya lan tenan, kontak luwih stabil. Stabilitas lan kualitas mesin wis apik banget. Nambah tutup tahan debu kanggo entuk fungsi tahan debu lan antifouling. Munculé elegan lan macem-macem warna bisa dipilih (keperakan putih, abang lan biru).
p5
Pemancar laser: Laser sing diimpor saka USA, Daya output luwih saka 40W, Umure layanan: 2000 jam.
Braket sing anyar bisa surem tanpa ngilangi mesin kasebut
7 lengen artikulasi bersama, 360 • operasi kanthi bebas, nyuda kerugian energi

Telung efek laser ing jaringan:

1. efek Photothermal:
Efek fototerma dipérang dadi efek termal, solidifikasi termal lan eksfoliasi termal. Efek termal: Nalika suhu mundhak nganti derajat tartamtu udakara 60 ℃ -65 ℃, serat kolagen bisa nyusut dadi 1/3 dawane asli lan diameter kolagen mundhak, lan integritas struktur jaringan sing cocog ora kena pengaruh; koagulasi termal: nalika suhu luwih dhuwur tinimbang 75 ℃, lan wektu wis suwe, bakal nyebabake koagulasi termal jaringan, lan sawetara koagulasi termal sing nyebar bakal nggawa efek rekonstruksi kulit sing awet lan jelas; eksfoliasi termal: Nalika suhu luwih saka 300 ℃ lan wektu wis cukup, panas Amarga penguapan jaringan, pembakaran, retakan molekul lan pembentukan plasma, sing nyebabake trauma jaringan.

2. Tanggepan Photodynamic
Cara sing nyinari cahya ing jaringan, nyebabake siji utawa sawetara reaksi kimia ing jaringan nyebabake bagean sing lara (jaringan target) bisa diobati utawa diapikake kanthi efektif.

3. stimulasi cahya

Spesifikasi produk

Layar LCD   Layar tutul warna 10,4 inci
Dawane gelombang   10600nm
Daya output   40W
Sumber laser   Tabung RF
Mode output laser   Super pulsa, CW, pulsa siji, pulsa bola-bali
Mode kerja   Mode pecahan, normal, gynae, vulva
Mode mindhai   Pesenan, kelainan, salah panggolekan
Area mindhai   0,1 * 2,6mm-20 * 20mm
Jarak titik   0.1-2.6mm (luwes)
Durasi pulsa   0,1-10ms
Wangun mindhai   Garis, alun, persegi panjang, segi telu, heksagon, bunder lan oval
Sistem adhem   Pendinginan udara
Urip sumber Laser   7 lengen artikulasi bebarengan kanggo nindakake laser
Pasokan listrik   220V / 110V
Urip sumber Laser   20000 jam
Ukuran mesin   80 * 60 * 29cm tanpa lengen sing diartikulasikan
Standar paket   Kothak paduan aluminium
Bobot reged   34kg

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita