Terapi Energi Tinggi sing cerdas

  • Fractional Co2 Laser Vaginal Tightening Machine

    Mesin Ngencengi Vaginal Laser pecahan

    Kepala pindai cerdas, fungsi tombol anyar, pencet tombol M kanggo ngalih grafis, penet dawa telung detik kanggo nyiapake, '+' bisa nambah ukuran gambar, lan '-' digunakake kanggo nyuda ukuran gambar. Trep kanggo para pelanggan bisa operate. Pemancar laser: Laser sing diimpor saka Amerika Serikat, Daya paling dhuwur bisa nganti 100W, Umur layanan: 2000 jam. Braket sing anyar bisa surem tanpa ngilangi mesin kasebut. 7 lengen artikulasi bersama, operasi 360freely, nyuda energi ...