Apa Mesin Pelangsing Laser Diode 1060nm minangka Alternatif sing Luwih Apik Kanggo Lemak Kandhutan, Kandhungan Seneng Lan Lemak Awak liyane?

Apa Mesin Pelangsing Laser Diode 1060nm minangka Alternatif sing Luwih Apik Kanggo Lemak Kandhutan, Kandhungan Seneng Lan Lemak Awak liyane?

Yen sampeyan wis nyoba banget kanggo ngilangi lemak weteng sing wangkal, seneng gagang lan jinis awak liyane, mesthine sampeyan nggatekake akeh iklan televisi kanggo CoolSculpting. Iklan iki nyoroti kemampuan perawatan noninvasif iki kanggo nyingkirake lemak sing isih ana sawise diet lan olahraga ngatasi bobot awak. Sawise pirang-pirang taun ngobati pasien lan nindakake ewonan prosedur kosmetik, aku nggawe kesimpulan yen perawatan noninvasif sing beda minangka alternatif sing luwih apik kanggo akeh pasien. Pangobatan kasebut yaiku mesin pelangsing laser dioda 1060nm.
Tinimbang nggunakake kadhemen, mesin pelangsing laser dioda 1060nm nggunakake panas saka laser kanggo mateni sel lemak. Iki nduweni proses umum sing padha — sel lemak ditarget, dipateni, lan alon-alon diekskresi dening awak. Suwene sawetara wulan sawise perawatan, sampeyan bakal bisa nyuda lemak ing wilayah sing dituju.
Keuntungan
Mesin pelangsing laser dioda 1060nm iku cocog kanggo wong sing duwe lemu cilik lan nekad ing kahanan fisik sing apik. Asil kasebut uga permanen anggere pasien njaga bobot lan kesehatan awak.
Kontra
Bentuk piranti kasebut angel digunakake ing bagean awak sing mlengkung, mula luwih winates tinimbang pilihan liyane. Sawetara pasien nglaporake krasa sensasi kobong amarga panas, sanajan piranti kasebut adhem sajrone perawatan.
Kanthi mesin pelangsing laser dioda 1060nm, ora ana nyedhot utawa narik jaringan. Piranti kasebut nyelehake ing sisih ndhuwur area sing pengin dikurangi. Energi laser nembus menyang jaringan lan nyebabake cilaka termal ing sel lemak. Dheweke ngalami pati sel sing wis diprogram, lan sistem kekebalan awak bakal ngilangi.
Mesin pelangsing laser dioda 1060nm luwih trep
Yen sampeyan dadi wong sing sibuk (dina iki, sapa ora?) Nambani rong wilayah sajrone 25 menit kanthi mesin pelangsing laser dioda 1060nm minangka penghemat wektu sing luwih suwe amarga mbuwang jam saben bagean kanthi cryolipolisis. Lan amarga ora ana wektu tundha kanthi mesin pelangsing laser dioda 1060nm, sampeyan bisa nampa perawatan lan bali menyang urip sing sibuk.


Wektu kiriman: Okt-20-2020