Produk

Mesin Ngilangi Tato Laser Picosecond

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Laser Picosecond sing dirancang kanggo mbusak tato warna-warna. Bisa revitalisasi kulit kanthi meh ora ana wektu ngilangi lan ngilangi tato warna kabeh, kayata bekas kukul, kulit sing rusak srengenge. Kedutan lan melisma lsp.
Apa sampeyan getun karo tato?
Kesel karo bintik-bintik umur sing wangkal?
Nggoleki penampilan sing luwih enom?IMG_5683
Nggunakake teknologi paling anyar, laser Picosecond paling anyar, iku ora gampang banget
lan luwih cepet kanggo mbusak bintik-bintik lan tato sing ora dikarepake. Teknologi ngilangi pigmen lan tato
pancen wis adoh banget. Akeh riset lan pangembangan sing nyebabake
peluncuran laser Picosecond, laser sing paling penting babagan industri kosmetik.

Prinsip Terapi
Laser PicoSecond nggunakake pulsa ultra-cendhak (dawane trilyun detik) nganti
kenek melanin kanthi tekanan gedhe, melanin pecah dadi partikel kaya debu.
Amarga partikel kasebut sithik, mula luwih gampang diserep lan diilangi
awak. Iki bisa tegese reresik melanin sing luwih apik lan kurang perawatan ing umume.
Laser PicoSecond minangka perawatan kulit laser sing non-bedah kanthi cepet lan gampang
kanggo awak kalebu dodo utawa decollete, rai, tangan, sikil, lan liya-liyane.
Panjang gelombang laser (nm) 1064nm / 532nm / 755nm
Pulsa laser Single; Pulsa dobel; Pulsa dawa
Tingkat pengulangan pulsa (HZ) Pulsa tunggal: 1Hz-10Hz; Pulsa dobel lan pulsa dawa: 1Hz-5Hz
Profil balok Ndhuwur ndhuwur
Diameter titik 2mm-10mm (bisa diatur)
Pasokan listrik 2000W
Jumlah lengen optik artikular 7 lengen optik artikuler
Bobot 76kg
Bobot lengen optik artikuler 10kg
Suhu banyu 20-28 ℃

Panjang gelombang laser (nm) 1064nm / 532nm / 755nm
Laser Pulsa tunggal; Pulsa dobel; Pulsa dawa
Tingkat pengulangan pulsa (HZ) Pulsa tunggal: 1Hz-10Hz; Pulsa dobel lan pulsa dawa: 1Hz-5Hz
Profil balok Pucuk ndhuwur
Dhiameter titik 2mm-10mm (bisa diatur)
Pasokan listrik 2000W
Jumlah lengen optik artikular 7 lengen optik artikular
Bobot 76kg
Bobot lengen optik artikular 10kg
Suhu banyu 20-28

Aplikasi
Chloasma, bintik-bintik kopi, freckles, sunburn, bintik-bintik umur, nevus ota, lsp
Bekas kukul
Pemutih kulit, ngilangi garis sing apik
Kabeh warna tato dicopot
Kaluwihan
1. Lengan 7 artikuler sing apik, kanggo njamin akurasi perawatan sing dawa lan gampang banget tangan operator
2. Jembar nadi sing cendhak banget dadi 500ps, sing ndadekake perawatan luwih aman lan luwih cepet.
3. Efisiensi: cocog kanggo kabeh jinis warna tato, asil perawatan sing efisien banget
4. Sistem proteksi Aliran aliran banyu lan suhu banyu: nglindhungi wong lan mesin saka risiko nalika pisanan
5. Kualitas tinggi mesin cangkang: bahan ABS
6. Sistem pendinginan sing sampurna: sirkulasi banyu sing ditutup + udara, kinerja sing apik kanggo kerja suwe
7. Ukuran titik 2-10mm bisa disetel, luwih fleksibel kanggo perawatan.
8. Kacepetan ngilangi pigmen luwih cepet


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk