Laser Picosecond

  • Picosecond Laser Tattoo Removal Machine

    Mesin Ngilangi Tato Laser Picosecond

    Laser Picosecond sing dirancang kanggo mbusak tato warna-warna. Bisa revitalisasi kulit kanthi meh ora ana wektu ngilangi lan ngilangi tato warna kabeh, kayata bekas kukul, kulit sing rusak srengenge. Wrinkle and melisma etc. Apa sampeyan getun karo tato sampeyan? Kesel karo bintik-bintik umur sing wangkal? Nggoleki penampilan sing luwih enom? Nggunakake teknologi paling anyar, laser Picosecond paling anyar, durung mesthi gampang lan cepet nyingkirake bintik-bintik lan tato sing ora dikarepake. Teknologi ngilangi pigmen lan tato pancen ...