Laser Pecah Co2 Portable

  • High Quality Portable Co2 Fractional Laser Vaginal Tightening Scar Mole  Skin Rejuvenation Machine

    Mesin Peremajaan Kulit Cacah Vaginal Portabel Co2 Berkualitas Tinggi

    Kepala pindai cerdas, gampang dioperasikake lan ngirit wektu. Kepala bedah utamane digunakake kanggo nglereni label kulit lan kuku sing ditanam, nevus senyawa lan nevus intradermal lsp. Kepala ginekologi1, perawatan 360 ° lan 90 °, laser awak vertebra Plated Gold nduweni reflektivitas sing luwih dhuwur lan efek terapeutik sing luwih apik. Kepala ginekologi2, perawatan labia vulva, pemutihan Labia pemutihan Melanin. Colokan penerbangan ing njaba nggunakake paduan logam bermutu, 24 pin solder galvanis emas ing njero. Nggawe link luwih dipercaya lan fi ...