Produk

  • 1550 nm Er Erbium Glass Fractional laser/fiber laser for facial rejuvenation wrinkle removal machine

    Laser laser / serat pecah 1550 nm Er Erbium Kaca kanggo mesin penghapusan kerutan peremajaan wajah

    Teori pangobatan laser serat kaca erbium 1550nm Kulit manungsa wis longgar nganti 1mm saben taun wiwit umur 25. Yaiku, kulit umume bakal katon longgar udakara 3,5cm ing umur 60 taun. Kelonggaran ing sekitar organ mata sing berlubang lan cangkem katon awujud kisut. Remover kerut laser dot-matrix 1550nm yaiku kanggo nyenengake pori-pori alus ing kulit sing longgar kaya ngono (1cmX 1cm bisa nganti 784 poin aktivasi) liwat pori-pori sing apik kanggo mbentuk jaringan anyar ing kulit, ...
  • Ipl Opt Laser Hair Removal Machine Permanent Hair Removal Beauty Equipment

    Ipl Opt Laser Laser Removal Machine Permanent Hair Removal Equipment

    Prinsip Perawatan Generasi cahya OPT sing anyar bisa tumindak ing epidermis kulit kanggo ngasilake fotolisis lan stimulasi biologis kanggo ngilangi kabeh bintik warna, filamen getih lan ngilangi rambut; gelombang elektromagnetik frekuensi dhuwur sing digawe kanthi frekuensi bakal ngasilake getaran kanthi cepet ing molekul banyu sel dermal (akeh molekul banyu, molekul polar lan ion sing diisi) liwat epidermis, lan ngasilake energi panas nganti 45-60 derajat liwat rotat kecepatan tinggi ...
  • High Quality Portable Co2 Fractional Laser Vaginal Tightening Scar Mole  Skin Rejuvenation Machine

    Mesin Peremajaan Kulit Cacah Vaginal Portabel Co2 Berkualitas Tinggi

    Kepala pindai cerdas, gampang dioperasikake lan ngirit wektu. Kepala bedah utamane digunakake kanggo nglereni label kulit lan kuku sing ditanam, nevus senyawa lan nevus intradermal lsp. Kepala ginekologi1, perawatan 360 ° lan 90 °, laser awak vertebra Plated Gold nduweni reflektivitas sing luwih dhuwur lan efek terapeutik sing luwih apik. Kepala ginekologi2, perawatan labia vulva, pemutihan Labia pemutihan Melanin. Colokan penerbangan ing njaba nggunakake paduan logam bermutu, 24 pin solder galvanis emas ing njero. Nggawe link luwih dipercaya lan fi ...
  • Erbium Glass Fractional Laser 1550nm Beauty Equipment Non-Ablative Wrinkles/Acne Scars Removal Face Lifting

    Laser Pecahan Kaca Erbium 1550nm Peralatan Kecantikan Non-Ablative Wrinkles / Bekas Kukul Cabut Ngangkat Wajah

    Teori pangobatan laser serat kaca erbium 1550nm Yaiku sistem laser kaca Erbium sing ora invasi kanthi dawane 1550nm. Dawane dawa 1550nm ditrapake pulsa termal menyang derma liwat epidermis, ing endi diserap banyu ing jaringan lan nyebabake suhu sing dhuwur ing njero jaringan. Jaringan kasebut digawe panas kanthi lembut, lan nyebabake indekomposisi sel, nalika permukaan kulit rusak. Energi termal sing kuat laser kanthi selektif ngrusak ...
  • Fractional Co2 Laser Vaginal Tightening Laser Medical Co2 Laser Acne Scar Removal Machine

    Fractional Co2 Laser Vaginal Ngencengi Laser Medical Co2 Laser Mesin Cabut Kukul

    Kepala pindai cerdas, gampang dioperasikake lan ngirit wektu. Kepala bedah utamane digunakake kanggo nglereni label kulit lan kuku sing ditanam, nevus senyawa lan nevus intradermal lsp. Kepala ginekologi1, perawatan 360 ° lan 90 °, laser awak vertebra Plated Gold nduweni reflektivitas sing luwih dhuwur lan efek terapeutik sing luwih apik. Kepala ginekologi2, perawatan labia vulva, pemutihan Labia pemutihan Melanin. Colokan penerbangan ing njaba nggunakake paduan logam bermutu, 24 pin solder galvanis emas ing njero. Nggawe link luwih dipercaya ...
  • Picosecond Laser Tattoo Removal Machine

    Mesin Ngilangi Tato Laser Picosecond

    Laser Picosecond sing dirancang kanggo mbusak tato warna-warna. Bisa revitalisasi kulit kanthi meh ora ana wektu ngilangi lan ngilangi tato warna kabeh, kayata bekas kukul, kulit sing rusak srengenge. Wrinkle and melisma etc. Apa sampeyan getun karo tato sampeyan? Kesel karo bintik-bintik umur sing wangkal? Nggoleki penampilan sing luwih enom? Nggunakake teknologi paling anyar, laser Picosecond paling anyar, durung mesthi gampang lan cepet nyingkirake bintik-bintik lan tato sing ora dikarepake. Teknologi ngilangi pigmen lan tato pancen ...
  • 808nm Diode Laser Hair Removal Machine

    Mesin Nyabut Rambut 808nm Laser Diode

    1.100% Jerman Stack Laser 2 sing diimpor 2, Crystal sapir nyata, konduksi pendinginan paling apik 3. 12 * 20mm ukuran titik gedhe, kanthi metode perawatan "IN-Motion", kacepetan perawatan paling cepet 4. 808nm triple panjang gelombang. asil paling apik achevinq kanggo kabeh jinis rambut lan kabeh jinis kulit Teknologi ngilangi rambut laser diode adhedhasar dinamika cahya lan panas sing bisa dipilih. Laser ngliwati permukaan kulit nganti tekan oyot folikel rambut. Cahya bisa diserap lan diowahi dadi rusak panas ...
  • 1060nm 4 Handles Diode Laser Body Shape Weight Loss Slimming Machine

    1060nm 4 Ngalahake Mesin Langsing Ngurangi Bentuk Badan Diode Laser

    Mesin pelangsing awak laser dioda 1060nm minangka perawatan laser lan non-invasif, sing bakal digunakake kanggo target lan nyuda utawa ngilangi sel lemak kanthi langsung. Bisa digunakake kanggo pria lan wanita uga kanggo macem-macem jinis awak. Siji prosedur mbutuhake rata-rata 25 menit lan bisa target sawetara wilayah sekaligus. Sistem laser dioda 1060nm nggunakake teknologi hyperthermic kontur awak sing ora invasif, sing nggunakake laser 1060nm lan utamane target jaringan adipose kanggo nyuda lemak sing wangkal yaiku ...
  • Fractional Co2 Laser Machine With Glass Tube

    Mesin Laser Co2 Pecah Kanthi Tabung Kaca

    Kepala pindai cerdas, gampang dioperasikake lan ngirit wektu. Kepala bedah utamane digunakake kanggo nglereni label kulit lan kuku sing ditanam, nevus senyawa lan nevus intradermal lsp. Kepala ginekologi1, perawatan 360 ° lan 90 °, laser awak vertebra Plated Gold nduweni reflektivitas sing luwih dhuwur lan efek terapeutik sing luwih apik. Kepala ginekologi2, perawatan labia vulva, pemutihan Labia pemutihan Melanin. Colokan penerbangan ing njaba nggunakake paduan logam bermutu, 24 pin solder galvanis emas ing njero. Nggawe link luwih dipercaya lan fi ...
  • Fractional Co2 Laser Vaginal Tightening Machine

    Mesin Ngencengi Vaginal Laser pecahan

    Kepala pindai cerdas, fungsi tombol anyar, pencet tombol M kanggo ngalih grafis, penet dawa telung detik kanggo nyiapake, '+' bisa nambah ukuran gambar, lan '-' digunakake kanggo nyuda ukuran gambar. Trep kanggo para pelanggan bisa operate. Pemancar laser: Laser sing diimpor saka Amerika Serikat, Daya paling dhuwur bisa nganti 100W, Umur layanan: 2000 jam. Braket sing anyar bisa surem tanpa ngilangi mesin kasebut. 7 lengen artikulasi bersama, operasi 360freely, nyuda energi ...