Layanan

Layanan

Layanan Kita

Kanggo nyedhiyakake kebutuhan pangguna kanthi luwih apik, gaweyan sing apik kanggo nuntun panggunaan layanan purna jual sing tepat wektu, kita tetep semangat "kabeh ngupayakake kualitas, kualitas tinggi, kepuasan pelanggan kanggo tujuan kasebut.". Adhedhasar prinsip "layanan perhatian lan kualitas produk sing bisa dipercaya", kita nggawe komitmen ing ngisor iki kanggo pangguna

Kualitas

1. Manufaktur lan pengujian produk kasebut memenuhi standar nasional.

Profesional

2. Produk kasebut dites dening personel pengujian profesional kanggo mesthekake yen indikator produk cocog karo syarat sampeyan.

Sawise Adol

3. Yen ana masalah kualitas ing produk sing diwenehake sajrone periode jaminan, kita gelem tanggung jawab.