Mesin Pelangsing

  • 1060nm 4 Handles Diode Laser Body Shape Weight Loss Slimming Machine

    1060nm 4 Ngalahake Mesin Langsing Ngurangi Bentuk Badan Diode Laser

    Mesin pelangsing awak laser dioda 1060nm minangka perawatan laser lan non-invasif, sing bakal digunakake kanggo target lan nyuda utawa ngilangi sel lemak kanthi langsung. Bisa digunakake kanggo pria lan wanita uga kanggo macem-macem jinis awak. Siji prosedur mbutuhake rata-rata 25 menit lan bisa target sawetara wilayah sekaligus. Sistem laser dioda 1060nm nggunakake teknologi hyperthermic kontur awak sing ora invasif, sing nggunakake laser 1060nm lan utamane target jaringan adipose kanggo nyuda lemak sing wangkal yaiku ...